Platsannons med externt nätverk: Career Ad Network™ (CAN)

Publicera din platsannons på Monster och på 100-tals av Sveriges mest populära webbplatser.
  • Öka antalet ansökningar
  • Maximera din synlighet
  • Nå nya kandidatgrupper

Platsannons med externt nätverk: Vi förstärker din platsannons med en riktad bannerkampanj i vårt externa sajtnätverk - Career Ad Network

Öka antalet ansökningar genom att publicera din platsannons både på en av Sveriges mest välbesökta jobbsajter och på hundratals andra populära webbplatser på Internet.

Hitta rätt kandidat

Med hjälp av ny teknologi gör Monster om din befintliga platsannons till en banner och sprider den över Internet. Genom att analysera historiska data, Internetcookies, webbplatsinnehåll och annan information, placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.

Kandidaterna ser dina lediga jobb medan de besöker sina favoritwebbplatser. När kandidaterna klickar på din banner, kommer de direkt till din platsannons på Monster där de kan läsa mer om tjänsten och ansöka.

För att kunna använda Monsters annonsnätverk behöver du en platsannons på Monster. Om du inte har någon tillgänglig platsannons är det enklast att köpa paketet nedan där både en platsannons och Monster Career Ad Network ingår. Om du redan har platsannonser kan du köpa till CAN i rutan till höger.

Monster Nätverksannons

Din platsannons visas både på Monster.se och på hundratals populära externa webbsajter i Monsters sajtnätverk. En banner riktas mot kandidater med rätt kompetens med hjälp av patenterad teknik. Läs mer

Pris:
6 900 kr
Köp nu!

Premium Nätverksannons med annonsering i sociala medier

Premium Platsannons på Monster och hundratals externa sajter samt riktad annonsering på Facebook och Twitter. 1 st 60-dagars platsannons med 7-dagars autorefresh och logotype i sökresultatet samt riktad banner i Monsters externa sajtnätverk och riktad annonsering på Facebook, Instagram och Twitter. Läs mer

Pris:
8 500 kr
Köp nu!

Monster CRM-annons

1 60-dagars platsannons med logotype i sökresultatlistan och 7-dagars automatisk uppflyttning till första platsen i sökresultatet. Paketet inkluderar även en riktad bannerkampanj i Monsters externa sajtnätverk, riktad annonsering på Facebook, Instagram och Twitter samt 250 Talent CRM-meddelanden. Läs mer

Pris:
9 900 kr
Köp nu!

Hjälp med rekryteringen? Låt Monsters konsulter göra jobbet!

Monster har marknadens främsta verktyg för att hitta den eller de personer du söker. Låt Monsters rekryteringskonsulter sköta merparten av er rekryteringsprocess. Snabbt, kostnadseffektivt och enkelt. Det enda du behöver göra är att berätta vem du söker, så levererar vi matchande kandidater.

Pris från:
14 900 kr
Läs mer nu!

Monster Career Ad Network

Rikta uppmärksamheten mot dina platsannonser!

Hur fungerar det?

Monster Career Ad NetworkTM (CAN) förvandlar dina platsannonser till kraftfulla och dynamiska mediekampanjer. Du kan själv aktivera Monster CAN på ett enkelt sätt när du publicerar din annons.

Nå de rätta kandidaterna

Din annons visas för rätt målgrupp på hundratals strategiskt utvalda sidor, bannern riktas beroende på "vem" och inte på "var". Rätt person för ditt företag kan finnas på webbplatser som du inte tänkt på från början. Genom att analysera historiska data, Internetcookies, webbplatsinnehåll och annan information, placerar Monster CAN din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.

Eftersom Monster CAN visar dina platsannonser för kandidater som matchar dina kriterier ser t ex en webbdesigner i Stockholm andra annonser än en revisor i Linköping.

Köp Career Ad Network

# Pris per styck Du sparar
1-24 2.000,00 kr
25-49 1.750,00 kr 250,00 kr
50-249 1.500,00 kr 500,00 kr
TOTALT
Frågor?
Ring 0200-88 00 60