Platsannonser

Publicera din platsannons på en av Sveriges mest välbesökta jobbsajter och nå tusentals kvalificerade kandidater redan idag.
  • Nå kvalificerade kandidater
  • Enkelt att publicera själv
  • Rekryteringsverktyg ingår

Platsannonser

Publicera din platsannons snabbt och enkelt på Monster.se

En platsannons på Monster är ett av de snabbaste och mest effektiva sätten att komma i kontakt med rätt kandidater. Via Monster.se når du tusentals kandidater redan samma dag som annonsen läggs ut. Du publicerar enkelt annonsen själv och den finns på nätet inom en timme. Varje annons marknadsförs med ett så kallat MatchMail vilket innebär att din annonslänk mejlas ut till de kandidater som har anmält sitt intresse för just den typen av jobb som du erbjuder.

Prova gärna en platsannons med vårt externa nätverk – Nedanstående platsannonslösningar är några av de mest effektiva produkterna på rekryteringsmarknaden!

Din platsannons publiceras precis som vanligt på Monster.se men samtidigt gör vi om din platsannons till en banner och sprider den på hundratals populära webbsajter och i sociala medier. Bannern målstyrs så att den ses av personer med rätt kompetens.

Bra

Bättre

Bäst

Platsannons
Platsannons på monster.se i upp till 60 dagar. Du publicerar enkelt annonsen själv via vårt publicerings-verktyg.
Matchmail
Din platsannons mejlas ut som ett rekommenderat jobb till de kandidater hos Monster som prenumererar på jobb som matchar ditt.
Career Ad Network
Din platsannons visas på hundratals populära webbsajter i Monsters sajtnätverk. En banner riktas mot kandidater med rätt kompetens med hjälp av patenterad teknik.
Social Job Ad
Vi gör om din befintliga platsannons till en riktad kampanj på Twitter, Facebook och Instagram. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
Autorefresh
Din platsannons flyttas högst upp i sökresultatet var sjunde dag.
Logotype i sökresultatlistan
Ökad synlighet genom att er logotype syns direkt i sökresultatlistan.
Talent CRM
Sök fram och kontakta relevanta kandidater i Monsters CV-databas genom en skräddarsydd mejlkampanj. 250 kontakter ingår samt hjälp med att göra urval och utskick om så önskas.
Välj antal annonser du vill beställa
Klicka på det antal du vill ha av paketet som passar dig bäst för att gå vidare och genomföra köpet direkt online. Inköpta annonser blir tillgängliga direkt och kan därefter publiceras när som helst inom 12 månader.


Hjälp med rekryteringen? Låt Monsters konsulter göra jobbet!

Monster har marknadens främsta verktyg för att hitta den eller de personer du söker. Låt Monsters rekryteringskonsulter sköta merparten av er rekryteringsprocess. Snabbt, kostnadseffektivt och enkelt. Det enda du behöver göra är att berätta vem du söker, så levererar vi matchande kandidater.

Pris från:
14 900 kr
Läs mer nu!

Monster Premium Job Ads

Hitta rätt person till ditt lediga jobb oavsett var på nätet personerna befinner sig!

Med Monsters patenterade teknik ser vi till att personer med rätt profil ser din lediga tjänst oavsett om de är aktiva eller passiva kandidater. Din platsannons på Monster förstärks genom en riktad bannerkampanj i vårt externa sajtnätverk och på Facebook, Instagram och Twitter.

Titta på videon för att se hur det funkar!


Med Platsannonser hos Monster kan du

  • Göra dina annonser synliga för tusentals kandidater redan idag.
  • Enkelt publicera annonser själv via vårt rekryteringsverktyg.
  • Ha annonser publicerade i upp till 60 dagar.
  • Få företagslogotypen i färg.
  • Använda obegränsat textutrymme.
  • Göra urval, rangordna, gradera och hantera all kommunikation med kandidaterna på ett effektivt sätt.

Hur publicerar jag en platsannons?

När du köper platsannonser hos Monster kan du börja publicera dina annonser direkt efter slutfört köp, eller använda dina platsannonser vid ett senare tillfälle, dock inom 12 månader efter slutfört köp. Ditt annonspaket kommer att finnas synligt från förstasidan när du är inloggad som rekryterare. När du behöver lägga ut en platsannons klickar du bara på 'Skapa och publicera annons' och följer därefter instruktionerna. Det är enkelt, du behöver bara lägga till en annonstitel, en jobbeskrivning samt välja inom vilken region och kategori du vill att din annons ska synas under.

När kandidater tittar på din platsannons på Monster kommer de att se informationen som du registrerade när du skapade platsannonsen, inkl. annonstiteln, jobbeskrivningen och placeringsorten. Annonsen innehåller även ditt företags logotyp. Du kan alltid förhandsgranska din platsannons innan publicering. Hittar du något stavfel när annonsen redan är publicerad, kan du enkelt gå in i efterhand och ändra i texten.

Hur hanterar jag inkomna ansökningar?

När en kandidat söker din tjänst, får du ett mejl med kandidatens CV. Alla inkomna ansökningar finns även tillgängliga i det rekryteringsverktyg som ingår kostnadsfritt när du annonserar på Monster. Du kan se status på varje rekrytering, hur många som tittat på annonsen, hur många som sökt tjänsten samt hantera inkomna ansökningar. Om du tillsätter tjänsten innan annonsen plockats bort automatiskt så kan du själv enkelt inaktivera annonsen.

Vad tycker våra kunder?

SVENSKA SPEL

Svenska Spels främsta mission är att sprida spelglädje. Något vi gör till 4,2 miljoner svenskar - med fokus på enkla, säkra och personliga lösningar som hjälper spelandet att förbli ett nöje. Svenska Spel är Sveriges största spelföretag och bedrivs under ansvarsfulla former, vilket bland annat innebär att alla medarbetare utbildas och diplomeras i spelansvar.

Svenska Spel har jobbat tillsammans med Monster sedan 2000 och har under denna tid nyttjat allt från CV-sökning och annonsering till hjälp med urval av kandidater hämtade från CV-databasen. De har implementerat hela Monsters rekryteringssytem och använder även Monsters profileringsprodukter i form av t ex banners. Helen Åström som är HR-Specialist på Svenska Spel berättar följande om hur det är att ha Monster som rekryteringssystem:

Vi publicerar cirka 300 annonser per år på Monster och det handlar om alla typer av positioner. Systemet fungerar bra! Det är lätthanterligt och överskådligt både vad gäller annonsering och kandidathantering.

"Vi valde Monster mycket beroende på de kontaktpersoner vi har och som vi litar på", berättar Cecilia Söderström vidare som är Personalchef på Svenska Spel. "Min generella uppfattning om Monster är att de alltid har levererat de kandidater vi varit ute efter."

Köp platsannons

En platsannons

Köp och publicera en annons på en gång eller spara både tid och pengar genom att köpa ett annonspaket. Annonser du köper idag kan du utnyttja inom 12 månader och priset per annons blir lägre ju fler du köper.


Sverige
ELLER
Flera platsannonser

Planera i förväg och spara pengar! Köp ett annonspaket nu och använd när du vill under ett år. Pris från 4 900 kr. Ange antal annonser för att se pris.

Placering

Välj ett land
# Pris per styck Du sparar
1 4.900,00 kr
2 4.410,00 kr 490,00 kr
3-4 3.920,00 kr 980,00 kr
5-9 3.430,00 kr 1.470,00 kr
10-24 2.940,00 kr 1.960,00 kr
25-49 2.450,00 kr 2.450,00 kr
50-99 1.960,00 kr 2.940,00 kr
100-249 1.470,00 kr 3.430,00 kr
250-499 980,00 kr 3.920,00 kr
TOTALT
4.900,00 kr

Hur Monster kan hjälpa dig

Pussel

Hitta rätt för din rekrytering

Är du osäker på vilken produkt som passar bäst för ditt rekryteringsbehov?

Frågor?
Ring 0200-88 00 60