Try Monster

Utnyttja det bästa av Monster:
  1. 1 Platsannons med fetstil och autorefresh
  2. Monsters externa sajtnätverk
  3. Riktad annonsering i sociala medier
  4. 2 veckors CV-access

I Try Monster ingår följande produkter:

  1. 1 platsannons med fetstil och autorefresh på Monster. Det snabbaste och mest effektiva sättet att komma i kontakt med rätt kandidater. Via Monster.se når du tusentals kandidater redan samma dag som annonsen läggs ut. Du publicerar enkelt annonsen själv och den finns på nätet inom en timme. Annonstiteln visas med fetstil i sökresultatlistan samt flyttas högst upp i sökresultatet var sjunde dag. Varje annons marknadsförs med ett så kallat MatchMail vilket innebär att din annonslänk mejlas ut till de kandidater som har anmält sitt intresse för just den typen av jobb som du erbjuder.
  2. Monsters externa sajtnätverk. Öka antalet ansökningar genom att publicera din platsannons både på en av Sveriges mest välbesökta jobbsajter och på hundratals andra populära webbplatser på Internet. Monster gör om din befintliga platsannons till en banner och sprider den över Internet. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
  3. Riktad annonsering i sociala medier. Vi gör om din befintliga platsannons till en riktad kampanj på Twitter och Facebook. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
  4. 2 veckors CV-access. Monster har Sveriges och världens största CV-databas. Du kan snabbt söka fram de kandidater som matchar din kravprofil – utan att behöva sortera igenom hundratals okvalificerade CV:n. Genom en knapptryckning kan du kontakta dem direkt via Monsters smarta rekryteringsverktyg och boka in en intervju redan idag.

Try Monster

1 Platsannons inklusive riktad banner i Monsters externa sajtnätverk, riktad annonsering på Twitter och Facebook samt 2 veckors CV-access, 500 visningar.

Endast
11 900 kr
Köp nu

Tillbaka till alla Rekryteringspaket

Frågor?
Ring 0200-88 00 60