Kandidater i Sverige

Över 600 000 kandidater i Sverige har registrerat sitt CV på Monster. Oavsett vilken kompetens du är ute efter är det hög sannolikhet att Monster har precis den kandidat du behöver.

Kandidaternas inriktning

I diagrammet nedan ser du hur kandidaterna i Sverige fördelas per kompetensområde. Vill du få en översikt över våra kandidaters utbildningsnivå och arbetslivserfarenhet inom olika kompetensområden kan du läsa mer under Rekrytera Specifik Kompetens.

Hur hittar jag rätt kandidat?

Nedan har vi tagit fram några förslag på rekryteringslösningar där du antingen kan nå ett specifikt län inom Sverige eller hela Sverige på ett enkelt sätt. Om du behöver nå ut till en bredare publik eller om du har behov av att rekrytera personal från flera län är våra regionala paket rätt val.

Platsannons i hela Sverige

Det här är paketet för dig som vill att din annons skall synas i hela landet. Annonsen blir tillgänglig för kandidater som söker jobb i samtliga Sveriges län.

Endast
19 900 kr
Köp nu

Platsannons i specifikt län

Vill du synas med din platsannons i ett specifikt län så är våra standardannonser den rätta lösningen.

Pris från
4 900 kr
Läs mer

CV-Sökning

Vill du själv söka fram kandidater är en CV-sökning i Monsters databas den perfekta lösningen. Du kan avgränsa sökningen till specifika län eller söka över hela Sverige.

Pris från
9 900 kr
Läs mer

Hjälp med rekryteringen? Låt Monsters konsulter göra jobbet!

Monster har marknadens främsta verktyg för att hitta den eller de personer du söker. Låt Monsters rekryteringskonsulter sköta merparten av er rekryteringsprocess. Snabbt, kostnadseffektivt och enkelt. Det enda du behöver göra är att berätta vem du söker, så levererar vi matchande kandidater.

Pris från:
14 900 kr
Läs mer nu!

Hur Monster kan hjälpa dig

Frågor?
Ring 0200-88 00 60