Håll dig uppdaterad på de senaste trenderna inom rekrytering samt få tillgång till bra erbjudanden från Monster.
Fel hittades.

Jag godkänner att Monster får skicka email till mig samt Monsters Integritetspolicy och Användarvillkor.

Klicka på "Fortsätt" för att slutföra registreringen.
Tack för din registrering!

Välkommen till Monster för arbetsgivare

Vi är en av de ledande aktörerna inom nätrekrytering i Sverige, Europa och världen. Varje månad besöker flera hundra tusen jobbsökare den svenska sajten och ytterligare tiotals miljoner besöker Monsters sajter i Europa och resten av världen. Oavsett vilken typ av kompetens du söker, tjänar du både tid och pengar på att använda Monster.

Varför bör du använda dig av Monster i din rekrytering?

Rekryteringsprocessen

Att hitta rätt person är lättare sagt än gjort. Vi hjälper dig!

När du behöver anställa en ny medarbetare är det viktigt att det blir rätt person för jobbet. För att du ska lyckas med detta är det avgörande att du har tillräckligt många bra kandidater att välja mellan när du gör urvalet. Det är där vi kommer in i bilden.

Monster är världsledande på att framgångsrikt matcha människor med karriärmöjligheter. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar på webben, i mobilen och via sociala nätverk hjälper vi företag att hitta medarbetare. Vi använder världens mest avancerade teknik för att matcha rätt person med rätt jobb.

Aktiva, passiva eller både och?

Man brukar skilja på aktiva och passiva kandidater i rekryterings-sammanhang. Aktiva kandidater söker aktivt efter ett nytt jobb medan passiva kandidater är nöjda med var de är idag, de letar inte jobb aktivt men samtidigt kan de vara öppna för ett nytt jobbförslag, bara de får reda på att det finns.

Om du vill anställa personer med hög kompetens är det viktigt att även nå de passiva kandidaterna. Ju mer passiva kandidater och ju högre kompetens som krävs desto dyrare blir det i regel att nå dessa.

När du använder Monster i Sverige ser vi till att du kostnadseffektivt når relevanta aktiva och passiva kandidater, oavsett var de är. Med hjälp av Monster sprids dina lediga tjänster via följande källor:

Våra sajter
Monster.se
Jobb.se

Mobilt
Mobil sajt
iPhone App
Android App
Partnersajter
Breakit
Hitta

Sociala nätverk
Facebook
Instagram
Twitter
Sökmotorer
Google
Yahoo
Bing

Digital Media
Monsters externa nätverk
MediakampanjerDetta innebär att vi placerar dina lediga tjänster framför rätt personer oavsett var de spenderar sin tid. Och, när det gäller smarta produkter och lösningar som levererar bra resultat inom kompetensförsörjning finns det ingen inom vår bransch som har den bredd som Monster har.


Vad mer behöver du veta om Monster?

  1. Vi är specialiserade på att attrahera och rekrytera på nätet. Vi har funnits i Sverige sedan 1997 och är ett världsledande företag inom rekryteringsbranschen.
  2. Vi har besökarna. Monster är en av Sveriges mest välbesökta jobbsajter. Möjlighet att nå tusentals kandidater redan idag.
  3. Vi har Sveriges största CV-Databas. Tillgång till över 250 000 svenska CV – du kan träffsäkert hitta precis den kompetens du behöver.
  4. Det är enkelt. Du kan själv publicera annonser, hantera ansökningar och söka efter kandidater i vårt rekryteringsverktyg.
  5. Vi tar hand om dig som kund. Du får en personlig kontaktperson från Monster och vi följer upp resultatet av dina rekryteringar.
  6. Vi har de mest innovativa produkterna. Vi lägger stora resurser på att utveckla nya smarta rekryteringslösningar som underlättar din vardag.

Varför inte testa ett av våra populära introduktionspaket?

Monster Nätverksannons

Din platsannons visas både på Monster.se och på hundratals populära externa webbsajter i Monsters sajtnätverk. En banner riktas mot kandidater med rätt kompetens med hjälp av patenterad teknik. Läs mer

Pris:
6 900 kr
Köp nu!

Premium Nätverksannons med annonsering i sociala medier

Premium Platsannons på Monster och hundratals externa sajter samt riktad annonsering på Facebook och Twitter. 1 st 60-dagars platsannons med 7-dagars autorefresh och logotype i sökresultatet samt riktad banner i Monsters externa sajtnätverk och riktad annonsering på Facebook, Instagram och Twitter. Läs mer

Pris:
8 500 kr
Köp nu!

Monster CRM-annons

1 60-dagars platsannons med logotype i sökresultatlistan och 7-dagars automatisk uppflyttning till första platsen i sökresultatet. Paketet inkluderar även en riktad bannerkampanj i Monsters externa sajtnätverk, riktad annonsering på Facebook, Instagram och Twitter samt 250 Talent CRM-meddelanden. Läs mer

Pris:
9 900 kr
Köp nu!

Hjälp med rekryteringen? Låt Monsters konsulter göra jobbet!

Monster har marknadens främsta verktyg för att hitta den eller de personer du söker. Låt Monsters rekryteringskonsulter sköta merparten av er rekryteringsprocess. Snabbt, kostnadseffektivt och enkelt. Det enda du behöver göra är att berätta vem du söker, så levererar vi matchande kandidater.

Pris från:
14 900 kr
Läs mer nu!

CV-sökning

Vill du själv söka fram kandidater? I Monsters CV-databas finns över 250 000 kvalificerade CV att välja mellan. Du kan även prenumerera på rätt kompetens.


Om du är osäker på vilken slags rekryteringslösning som passar för dig så kan du läsa mer under Hitta Rätt Rekryteringslösning.

Hur Monster kan hjälpa dig

Frågor?
Ring 0200-88 00 60