Monster CRM-annons

Kombinera en Premium Nätverksannons på Monster med en mejlkampanj mot kandidater i Monsters CV-databas:
  • 1 Premium platsannons
  • Monsters externa sajtnätverk
  • Riktad annonsering i sociala medier
  • 250 Talent CRM-meddelanden

I Monster CRM-annons ingår följande produkter:

  1. 1 Platsannons med autorefresh och logotype i sökresultatet på Monster. Det snabbaste och mest effektiva sättet att komma i kontakt med rätt kandidater. Via Monster.se når du tusentals kandidater redan samma dag som annonsen läggs ut. Du publicerar enkelt annonsen själv och den finns på nätet inom en timme. Annonstiteln visas med er logotype i sökresultatlistan samt flyttas högst upp i sökresultatet var sjunde dag. Varje annons marknadsförs med ett så kallat MatchMail vilket innebär att din annonslänk mejlas ut till de kandidater som har anmält sitt intresse för just den typen av jobb som du erbjuder.
  2. Monsters externa sajtnätverk. Öka antalet ansökningar genom att publicera din platsannons både på en av Sveriges mest välbesökta jobbsajter och på hundratals andra populära webbplatser på Internet. Monster gör om din befintliga platsannons till en banner och sprider den över Internet. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
  3. Riktad annonsering i sociala medier. Vi gör om din befintliga platsannons till en riktad kampanj på Twitter, Facebook och Instagram. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
  4. 250 Talent CRM-meddelanden. Talent CRM ger dig möjlighet att kontakta relevanta kandidater i CV-databasen genom skräddarsydda mejlkampanjer – och på så sätt jobba på ett mer proaktivt sätt. Du kan snabbt och enkelt skicka mejl med riktade budskap och anpassade rekryteringskampanjer direkt till kvalificerade kandidater.

Monster CRM-annons

1 60-dagars platsannons med autorefresh och logotype i sökresultatet inklusive riktad banner i Monsters externa nätverk, riktad annonsering på Twitter och Facebook samt 250 Talent CRM-meddelanden.

Endast
9 900 kr
Köp nu

Tillbaka till alla Rekryteringspaket

Frågor?
Ring 0200-88 00 60