Monster Premium Job Ad: Premium Nätverksannons med annonsering i sociala medier

Hitta rätt kandidater - enkelt och effektivt - med vår nya produkt Monster Premium Job Ad. Den här videon visar hur vi ser till att rätt personer ser just din platsannons.

I Monster Premium Job Ad ingår följande produkter:

  1. 1 platsannons med autorefresh på Monster. Det snabbaste och mest effektiva sättet att komma i kontakt med rätt kandidater. Via Monster.se når du tusentals kandidater redan samma dag som annonsen läggs ut. Du publicerar enkelt annonsen själv och den finns på nätet inom en timme. Annonstiteln visas med er logotype i sökresultatlistan samt flyttas högst upp i sökresultatet var sjunde dag. Varje annons marknadsförs med ett så kallat MatchMail vilket innebär att din annonslänk mejlas ut till de kandidater som har anmält sitt intresse för just den typen av jobb som du erbjuder.
  2. Monsters externa sajtnätverk. Öka antalet ansökningar genom att publicera din platsannons både på en av Sveriges mest välbesökta jobbsajter och på hundratals andra populära webbplatser på Internet. Monster gör om din befintliga platsannons till en banner och sprider den över Internet. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
  3. Riktad annonsering i sociala medier. Vi gör om din befintliga platsannons till en riktad kampanj på Twitter, Facebook och Instagram. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.

Premium Nätverksannons med annonsering i sociala medier

Monster Premium Job Ad: 1 60-dagars platsannons med autorefresh inklusive riktad banner i Monsters externa nätverk och riktad annonsering på Facebook, Instagram och Twitter.

Endast
8 500 kr
Köp nu

Tillbaka till alla Rekryteringspaket

Frågor?
Ring 0200-88 00 60