Monster Rekrytering: Ansökningssupport

Monster sköter annonsering på Monster inklusive en riktad bannerkampanj på hundratals populära webbsajter, hantering och urval av ansökande och levererar de bästa kandidaterna till dig.

I Monster Rekrytering: Ansökningssupport ingår följande produkter:

  1. 1 platsannons med fetstil och autorefresh på Monster. Det snabbaste och mest effektiva sättet att komma i kontakt med rätt kandidater. Via Monster.se når du tusentals kandidater redan samma dag som annonsen läggs ut. Annonstiteln visas med fetstil i sökresultatlistan samt flyttas högst upp i sökresultatet var sjunde dag. Varje annons marknadsförs med ett så kallat MatchMail vilket innebär att din annonslänk mejlas ut till de kandidater som har anmält sitt intresse för just den typen av jobb som du erbjuder.
  2. Monsters externa sajtnätverk. Öka antalet ansökningar genom att publicera din platsannons både på en av Sveriges mest välbesökta jobbsajter och på hundratals andra populära webbplatser på Internet. Monster gör om din befintliga platsannons till en banner och sprider den över Internet. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
  3. Riktad annonsering i sociala medier. Vi gör om din befintliga platsannons till en riktad kampanj på Twitter och Facebook. Genom vår patenterade målsökningsteknologi placerar vi din platsannons framför de mest relevanta kandidaterna.
  4. 1 Monster Organizer (ansökningssupport). Vi gallrar och administrerar ansökningarna du får via din platsannons på Monster och sköter även kommunikationen med kandidaterna. Tillsammans med en av våra konsulter fastställer du kravprofilen som används för att göra urvalet. Konsulten tar sedan hand om processen och förser dig med de kandidater som matchar din kravprofil. Konsulten skickar också personliga mejl som bekräftar mottagandet av ansökan till alla som sökt jobbet. ”Nej tack”-mejl skickas till dem som ni valt att inte gå vidare med.

Monster Rekrytering: Ansökningssupport

Monsters konsulter sköter rekryteringen åt dig. 1 Platsannons inklusive riktad banner i Monsters externa sajtnätverk och på sociala medier samt ansökningssupport. Monster levererar toppkandidaterna till dig.

Endast
14 900 kr
Köp nu

Tillbaka till alla Rekryteringspaket

Frågor?
Ring 0200-88 00 60