Skip to main content
  1. Infocenter
  2. Personalhantering

Personalhantering

Under Personalhantering hittar du artiklar om hur du hanterar personalomsättning, utvärderar anställdas prestationer, löser konflikter, personalrelationer samt ledarskap.

Artikel Stärk ert varumärke och hitta rätt kandidater

För att lyckas fånga upp nya talanger och hitta de perfekta kandidaterna krävs ett starkt företagsnamn och en intresseväckande kommunikation. I praktiken innebär det att skapa en igenkänningsfaktor och en konsekvent kommunikation - och så här gör du.

Artikel Därför väljer millennials att säga upp sig

En numera ofta ställd fråga är – varför slutar så många millennials* på ett jobb i princip lika snabbt som de började? Är svaret så enkelt som ”för att de är millennials”? Förmodligen inte. För en hög personalomsättning har sin grund i någonting helt annat.

Artikel Fem sätt att öka produktiviteten hos dina anställda

Får du ibland känslan av att dina anställda inte är lika produktiva som de borde? Då är du är inte ensam. För det finns många företagsledare som har svårt att få ut det bästa och mesta av sina team. Vi har hittat lösningen på problemet.

Artikel Så skapar du en strategi för social media

Att sociala medier är här för att stanna är ingenting nytt, vilket innebär att alla företag måste ta ett grepp om sin sociala strategi och se till att vara ”där det händer”. Oavsett vad är en välplanerad social media strategi viktigt för att lyckas marknadsföra och förstärka företagets varumärke.

Artikel Så motiverar du din personal

Många som säger upp sig? Varför då? Det finns flera olika anledningar till varför man väljer att gå vidare i karriären, men det är viktigt att se till att din personal säger upp sig av rätt anledning (och förstås helst inte alls). Hur då? Läs våra tips kring olika motiveringsfaktorer.

Artikel Femton tips för att hålla dina anställda motiverade

Många företag kämpar med hur de ska kunna motivera sina anställda utan att behöva tömma plånboken. Läs våra 15 idéer för företag som vill motivera sina medarbetare och visa dem att de är högt värderade.
Back to top