Skip to main content
  1. Infocenter
  2. Att använda Monster

Att använda Monster

Under den här avdelningen hittar du artiklar, utbildningar och guider som hjälper dig att använda Monster på effektivast möjliga sätt. Lär dig hur du platsannonserar och söker CV så smart som möjligt samt mycket mer.

Artikel Skapa en Jobbsida till Facebook

Redigera er företagsprofil i BeKnown för att lägga in information om företaget, de profiler ni ofta söker, varför kandidater skall söka sig till er etc.

Snabbguide Att skapa brev

Brev kan skapas av många olika anledningar. Till exempel kan man skapa bekräftelsebrev för att meddela att en ansökan har tagits emot, eller för att bjuda in jobbsökande till ett karriärevenemang, eller bjuda in till en intervju.

Snabbguide Att hantera brev

När ett brev har skapats kan du skapa och redigera mallar för framtida bruk. Denna användarguide visar dig steg för steg hur du hanterar brev.

Snabbguide Att hantera kontoinställningar

Från alternativ för Ansök online till CV-sökningar och platsannonser - denna användarguide visar hur du hanterar dina kontoinställningar för dessa alternativ. Guiden beskriver även hur du hanterar informationen på ditt användarkonto.

Snabbguide Att hantera kandidater

Hantering av kandidater görs på ett enkelt sätt, som resulterar i färre klick för att slutföra varje uppgift. Denna användarguide visar dig steg för steg hur du hanterar dina kandidater.

Snabbguide Att skapa urvalsfrågeformulär

Urvalsfrågeformulär är online-motsvarigheten till enkla intervjufrågeformulär. De kan bespara dig värdefull tid och energi. Denna användarguide visar dig steg för steg hur du skapar ett urvalsfrågeformulär.

Snabbguide Att hantera dina inställningar

Upptäck den flexibilitet Monster erbjuder när det gäller att konfigurera och hantera dina inställningar på ditt konto.
Back to top