Infocenter

Artiklar inom rekrytering och anställning, marknadstrender, metoder för personalhantering, användarguider, tips och tricks och mycket mer.

Article Headlines

Därför väljer millennials att säga upp sig

Fem sätt att öka produktiviteten hos dina anställda

Hur förbereder jag mig för det nya årets rekryteringar?

Stärk ditt varumärke med sociala nätverk

Förbättra din upplevelse: Uppgradera till en webbläsare som stöds av Monster

Så skapar du en strategi för sociala medier

Att sociala medier är här för att stanna är ingenting nytt, vilket innebär att alla företag måste ta ett grepp om sin sociala strategi och se till att vara ”där det händer”. Oavsett vad är en välplanerad social media strategi viktigt för att lyckas marknadsföra och förstärka företagets varumärke.

Hur du kan förbättra ditt annonsresultat – Kostnadsfria råd

Om du behöver förbättra ditt annonsresultat finns det två områden du bör fokusera på. Dels bör du se till att annonsen är utformad på ett sätt så att den attraherar kandidater, dels bör du se till att annonsen fungerar bra i sökmotorer som Google.

Så screenar du CV:n effektivt

Vad som kan verkar vara den perfekta kandidaten på pappret, behöver inte vara rätt i verkligheten. Hur du avgör skillnaden? Vi tipsar!

Fem nyårslöften för dig som rekryterar

Ett år har passerat och ett nytt har inletts. Men innan du växlar upp och gasar iväg mot det nya året och dess tillhörande utmaningar är det bra att ta dig tid till att reflektera och utvärdera det gångna året – och samtidigt tänka på dina nyårslöften för 2017.