Monster Studios

Ge dina annonser och ditt varumärke ett lyft med video.

Smart platsannonsering

Platsannonsera på Monster och nå rätt kandidater var på webben de än befinner sig genom en riktad kampanj i vårt externa sajtnätverk och på Facebook, Instagram och Twitter.

CV-sökning

Hitta rätt talang på en gång. Sök fram och kontakta rätt kandidat direkt i Sveriges största CV-databas

Monster Rekrytering

En tids- och kostnadseffektiv rekryteringskonsulttjänst med professionellt stöd från Monster ger resultat!

Köp platsannonser

Matchande kandidater

Redo att anställa

Hitta rätt kandidater snabbt och enkelt

Smart platsannonsering - Hitta rätt person till ditt lediga jobb oavsett var på nätet personerna befinner sig! Med Monsters patenterade teknik ser vi till att personer med rätt profil ser din lediga tjänst oavsett om de är aktiva eller passiva kandidater. Din platsannons på Monster förstärks genom en riktad kampanj i vårt externa sajtnätverk och på Facebook, Instagram och Twitter.

Platsannonsera
Monster Rekryteringskonsulttjänster

Stick ut från mängden med Monster Studios

De rätta kandidaterna finns där ute – människor med rätt personlighet och de rätta talangerna som skulle passa perfekt på ditt företag. Men för att hitta dem behöver du tränga igenom bruset för att fånga deras uppmärksamhet och sen övertyga dem om att välja just dig framför någon annan.

Vi introducerar Monster Studios, appen som på ett enkelt sätt låter dig marknadsföra ditt jobb och ditt företag på ett sätt som ingen skriven annons kan. Du kan enkelt spela in, redigera och publicera videos via din telefon. Det är dessutom helt kostnadsfritt när du annonserar på Monster.

Läs mer
Monster platsannonsering

de personer du söker oavsett var de är

Monsters platsannonser gör jobbet åt dig. Monster når rätt kandidater oavsett var de spenderar sin tid – på Monster.se, i sociala medier, mobilt eller på hundratals olika webbsajter i vårt stora annonsnätverk, och ser med hjälp av vår precisa målstyrning till att rätt annons visas för rätt person oavsett om de är aktiva eller passiva jobbsökande.

Monsters CV-sökning ger dig möjlighet att snabbt och enkelt söka fram och kontakta personer som har den profil du letar efter. Varje månad registreras tusentals nya CV i vår databas, oavsett vilken typ av kompetens du söker finns stora möjligheter att hitta rätt medarbetare hos Monster.

Monster Rekrytering - Effektiva rekryteringskonsulttjänster

Monster har marknadens främsta verktyg för att hitta den eller de personer du söker. Monsters rekryteringskonsulttjänster är en effektiv lösning som gör din rekrytering snabb, kostnadseffektiv och enkel. Samtidigt når du ut med ditt eget varumärke i nätverk och sociala kanaler där dina potentiella kandidater dagligen befinner sig. Våra konsulter hjälper dig med samtliga delar i rekryteringsprocessen, där det enda du behöver göra är att berätta vem du söker – vi levererar sedan matchande kandidater.

Läs mer
Monster Rekryteringskonsulttjänster

Köp CV-sökning

Rekryterar

Sök CV

Sök och handplocka kandidater från världens största CV-databas.

Testa CV-sök

Läs mer!

Monster Rekrytering

TBC

Effektiv sourcing

Berätta vem du söker så levererar Monsters rekryteringskonsulter matchande kandidater.