Varukorg 0,00 kr

Monster Video

Öka fokus på dina annonser och nå kandidater på ett mer engagerande sätt med Monster Video.
  • Integrera video i annonsen
  • Berätta din företagshistoria
  • Attrahera fler kandidater

STICK UT MER ÄN DINA KONKURRENTER MED MONSTER VIDEO

Öka fokus på dina annonser och nå kandidater på ett mer engagerande sätt med Monster Video. Berätta din företagshistoria och nå fler kandidater med en intressant video.

Med Monster Video integreras din företagsvideo i dina platsannonser på Monster.se så att kandidaterna kan utforska din organisation, uppleva företagskulturen och se hur det är att jobba på ert företag. Du kan alltså visa upp ditt företag innan du ens kommit till intervjudelen av rekryteringsprocessen. Monster Video förvandlar dina platsannonser till en interaktiv presentation för ditt företag – resultatet blir fler svar från kandidater som är intresserade av just ert företag.

Förbättra ditt varumärke som arbetsgivare

Ditt varumärke som arbetsgivare representerar både företagets vision men också hur det verkligen är inom organisationen. Genom att använda en video gör du extra reklam för företaget och de jobbsökande ser varför de ska jobba hos er på ett nytt och mer intressant sätt. Stå ut i mängden med Monster Video och hitta de bästa kandidaterna – före dina konkurrenter.

Vill du veta mer? Ring 0200-88 00 60 eller mejla kundservice@monster.se.

Monster Video

Med Monster Video använder du både annonsmall och video när du annonserar. Företagsvideon integreras i en annonsmall och kandidaterna ser videon direkt när de går in på din platsannons. En annonsmall ger dig möjligheten att själv bestämma hur layouten på dina annonser ska se ut, vilket ger ett kontinuerligt och professionellt intryck när du rekryterar. Annonsmall tillsammans med video hjälper dig att stå ut i mängden och på ett enhetligt sätt presentera företagets lediga tjänster.

Videoproduktion och drift

Monster kan i samarbete med en partner specialiserad på videosekvenser för ”employer branding” bistå med videoproduktion. Har företaget redan en video kan denna användas i annonserna. Alla videos ”hostas” av Monsters samarbetspartner vilket gör att varken du som kund eller Monster kommer att ha problem med bandbredd när det är många som tittar på videon. Framförallt försämras inte kvaliteten på er video när kandidaterna tittar på den.

För att komma igång eller få mer information, ring 0200-88 00 60 eller mejla kundservice@monster.se.

Erbjudanden

Nu 6 900 kr (ord. 9 900 kr)
Frågor?
Ring 0200-88 00 60