Varukorg 0,00 kr

TargetMail™

Få fler och bättre ansökningar! Använd målstyrda mejlutskick för att driva högkvalitativa kandidater direkt till din platsannons.
  • Nå precis rätt målgrupp
  • Målstyrda mejlutskick
  • Öka ditt annonsresultat

TargetMail™ – marknadsför din platsannons

Med Monster TargetMail™ skickar vi din platsannons till de kandidater i CV-databasen som matchar din annons. Du och en konsult fastställer kravprofilen som sedan matchas med kandidater i CV-databasen. Kandidaten får ett personligt mejl med annonsen och kan ansöka direkt från sin mejlbox.

Med TargetMail™ kan du:

  • Nå din ideala målgrupp: marknadsför ditt företag och din lediga tjänst mot ett träffsäkert urval av aktiva och passiva jobbsökande.
  • Öka ditt annonsresultat med över 50%: TargetMail™ är effektivt, i snitt genererar ett TargetMailTM över 50% fler annonsvisningar och ansökningar.

För att kunna använda TargetMail behöver du en platsannons på Monster. Om du inte har någon tillgänglig platsannons är det enklast att köpa något av paketen nedan där både en platsannons och TargetMail ingår. Ytterligare ett alternativ är att köpa platsannonser och välja till så många targetmail du behöver i köpprocessen.

Monster Targeted

Din platsannons skickas till de kandidater i CV-databasen som matchar din annons. Du och en konsult fastställer kravprofilen som sedan matchas med kandidater i CV-databasen. Dessutom visas din annons på hundratals externa sajter med hjälp av en målstyrd bannerkampanj. Läs mer

Endast
12 900 kr
Köp nu

Monster Right On

Din platsannons skickas till de kandidater i CV-databasen som matchar din kravprofil samtidigt som en målstyrd banner på Monster.se visas för kandidater inom rätt målgrupp. Dessutom visas din annons på hundratals externa sajter med hjälp av en målstyrd bannerkampanj. Läs mer

Endast
15 900 kr
Köp nu

Hur fungerar det?

Er annons skickas per mejl till de kandidater i Monsters CV-databas som matchar er kravprofil. TargetMail™ leveraras i HTML-format med möjlighet för kandidaten att ansöka direkt ifrån sin mejlbox.

Process

  1. Ni beställer TargetMail™ direkt online eller av er kontaktperson hos Monster.
  2. En av Monsters konsulter tar kontakt med rekryterande chef för att fastställa kravprofilen för den aktuella annonsen.
  3. TargetMail™ skickas till kandidater med aktiva CV:n i Monsters CV-databas som matchar den profil ni söker.
  4. Konsulten skickar slutligen en rapport till er innehållandes antal skickade TargetMail™.
  5. För att nyttja denna tjänst behöver ni en publicerad platsannons på Monster.se. Monster skickar till maximalt 500 kandidater per TargetMail™.