Varukorg 0,00 kr

Rekryteringssystem

En fullskalig rekryteringslösning som hjälper dig att hantera kompetensförsörjningen inom företaget.
  • Skapa din egen Karriärsida
  • Skapa din egen CV-databas
  • Sköt hela rekryteringsprocessen

Monster Talent Management Suite (TMS) är en fullskalig rekryteringslösning, med en egen CV-databas, jobblista och med karriärsidor riktade mot kandidater. Våra verktyg gör det möjligt för dig att rationalisera företagets kompetensförsörjning och personalhantering. Oavsett om du jobbar för ett mindre företag eller ett stort multinationellt företag har vi lösningarna som passar dina behov, och din budget.

Monsters TMS-produkter kan användas som separata verktyg eller som en del av ett integrerat system. Monster TMS erbjuder dig:

  • Monster Career Site Hosting: En skräddarsydd lösning där Monster skapar en karriärsajt som anpassas till ditt företags hemsida. Här kan ni sedan publicera företagets lediga tjänster via TMS rekryteringsverktyg.
  • Monster Recruit: Ett anpassningsbart och lättimplementerat rekryteringssystem.
  • Monster Custom Recruit: Ett skräddarsytt rekryteringssystem som låter arbetsgivare kontrollera hela rekryterings- och introduktionsprocessen.
  • Monster Post-Hire Solutions: Inkluderar verktyg för att hantera prestationsutvärdering, karriär- och successionsplanering och kompetensutveckling. Verktygen hjälper dig att utveckla och behålla dina medarbetare samt hjälper dig att skapa en mer engagerad och produktiv personalstyrka.

Hundratals företag världen över har valt Monsters TMS-produkter för att anskaffa, utvärdera, hantera och introducera den kompetens de behöver, samt behålla och utveckla den kompetens de redan har.

Vill du veta mer om Monsters Talent Management Suite? Ring 0200-88 00 60 eller mejla kundservice@monster.se

Erbjudanden

Nu 6 900 kr (ord. 9 900 kr)
Frågor?
Ring 0200-88 00 60